IZIHAIR

Bruidskapsels

De diensten van IZIHAIR voor bruiloften en feesten zijn voor uw gemak onderverdeeld in een aantal arrangementen. Zo kunt u het pakket kiezen dat het best bij u past. Met of zonder Make-up en eventueel zelfs met een tweede bruidskapsel zodat u er tijdens het feest 's avonds weer top uitziet.

 


Arrangement 1:

Proefkapsel & Bruidskapsel
Dit is het eenvoudigste arrangement en bevat een proefkapsel om vooraf uit te proberen wat uw perfecte bruidskapsel moet worden. Dit gebeurt net als alle andere diensten uiteraard bij u aan huis.
Tenslotte kom ik op de dag van uw trouwen, het gekozen bruidskapsel verzorgen.
 Arrangement 2:

Proefkapsel inclusief Proef-Make-up & Bruidskapsel inclusief Bruids-Make-up
Bovenop de diensten uit Arrangement 1, wordt uw make-up compleet verzorgd. Tijdens het proefkapsel, om ook voor uw make-up tot het mooiste resultaat te komen. En op de dag van de trouwerij, zorg ik ervoor, dat u er geweldig uitziet.  Arrangement 3:

Proefkapsel "Dag" en "Avond" &  Bruidskapsel "Dag" en "Avond"
Als u er tijdens het feest weer sprankelend maar toch anders uit wilt zien, is dit het arrangement voor u. Een kapsel voor overdag, tijdens de bruiloft, en een kapsel voor 's avonds tijdens het feest. Uiteraard worden beide kapsels uitgeprobeerd tijdens een proefsessie bij u aan huis.
 Arrangement 4:

Proefkapsel "Dag" en "Avond" inclusief Proef-Make-up & Bruidskapsel "Dag" en "Avond" inclusief Bruids-Make-up
Het complete pakket voor uw perfecte bruiloft. De twee verschillende kapsels uit Arrangement 3 gecombineerd met de make-up uit Arrangement 2.
 Voor prijzen van de arrangementen klikt u op de prijslijst. Alle arrangementen zijn exclusief knippen en kleuren.